Om palsternackan

År 1986 publicerade Povel Ramel och Hans Alfredson den mästerliga ”Vanliga palsternackan för gottegrisar året 1987”. Kärnan i publikationen är ”Ett fullständigt GASTRONOMARIUM för 1987 med ett maträttsförslag för varje dag (OBS! Sällan hela måltider!) och ett antal hittills föga beaktade  GASTRONOMISKA HÖGTIDSDAGAR.”.

I denna blogg kartlägges möjligheterna att år 2011 leva efter gastronomariumet år 1987.

2 kommentarer till Om palsternackan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s